Kell ez nekem?

Milyen egyszerű is lenne, megvásárolni az önbizalmat, vagy a magabiztosságot! Ha ezért jöttél, akkor el kell, hogy keserítselek! Sajnos ezeket itt nem tudod megvásárolni! Ez a hanganyag, segíteni fog neked abban, hogy a tudatalattidban lévő, félelmeidet Te magad lecsökkentsd, a magabiztosságod hiányát Te magad korrigáld, az esetleges tudás béli hiányosságokat Te magad pótolni tudd!

A kérdés, megengeded-e magadnak a változást?

Mit kell tenned ahhoz, hogy a változások elkezdődjenek?

  • Az alább található linken rendeld meg a hanganyagot, amit a lehető legrövidebb idő alatt személyesen Neked készítünk el,
  • Az e-mailben megküldött hanganyagot töltsd le,
  • Szakíts egy órányi időt magadra, és teljes nyugalomban, az anyagban lévő utasításokat maradéktalanul betartva hallgasd végig a hanganyagot.

Biztos vagyok benne, hogy már az első meghallgatás után is elkezdődnek a pozitív változások benned, de mivel az első egy-két alkalommal még az ember nem tud teljesen ellazulni, ezért akár minden nap is meghallgathatod az anyagot.  A maximális hatás elérése érdekében, legalább 4 alkalommal hallgasd meg az önhipnózist!

Az alábbi űrlapnak a segítségével most megrendelheted a közlekedésedet segítő önhipnózis hanganyagunkat. A hanganyagunkat személyesen neked készítjük, ezért kérlek minden kérdésre válaszolj! A megrendelés beérkezése után telefonon, vagy e-mailben megkeresünk, hogy megerősítsük megrendelési szándékodat.

A lakcím azért fontos, hogy oda tudjuk küldeni a számlát. A hanganyag ára 8000.- forint, amelyet erre a számlaszámra utald: 10402733-80505756-51521000 (Mihály Zsolt) Kérlek a közlemény rovatba a nevedet tüntesd fel! A megrendelésed az ár számlára történő beérkezésével válik véglegessé, ezen űrlap kitöltése nem kötelez semmire. 

Igen! Kérek egy ilyen anyagot!